En variant på traditionell grekisk sallad. Enkelt, nyttigt, gott och vackert.
Sallad
romansallad eller annan sort
avokado
gurka
svarta kalamataoliver
strimlad röd lök
fetaost
bröd
philadelphiaost
Släng ihop salladen, smula över fetaost och ringla över olivolja + balsamvinäger. Salta och peppra. Ät med ett gott bröd och philadelphiaost.
Vad fin din blogg blev E! Jag såg att du har experimenterat endel själv också. Vart kommer underlägget ifrån? Puss j
SvaraRaderaTack J! Och tack för hjälpen, nu grejar jag det lite bättre. Tro det eller ej, men underlägget är IKEA.
SvaraRaderaDricker du salt? Hahahhah. Nää, din blogg verkar toppen.. Pusspuss
SvaraRaderaHej Elisabeth! Vilken härligt receptlänk! Recepten med bilder ser helläckra ut! Ska testa så många av recepten som möjligt nu när jag åker upp till Jämtland på semester en vecka, medan Ann får slita för oss bägge på kontoret.
SvaraRaderaMånga hälsningar från Barbro på mellanvården!
(Jag väljer kommentera som Anonymt, jag vet inte annars vad jag ska välja)